Helsingin ainoa hauska paikka

Pidätkö huumorista? Entä englannin kielestä? Joku on vihdoin keksinyt yhdistää ne.

Ice cream sandwich -mainen herkkupläjäys toimitetaan kerran kuussa järjestettävänä show’na Helsingin Bottalle.

Tutustuin English Comedy Clubiin noin vuosi sitten ja olen siitä lähtien käynyt satunnaisesti raapimassa nauruhermoani. Klubi on osa Manala Comedyn ohjelmistoa.

Englanniksi puhuttua standup-komediaklubia vetävät Finland for Thought -blogista ja podcastista tuttu kaljupäinen jenkki, Phil Schwarzmann ja ylösalaisin-maasta surffannut Louis Zezeran. He juontavat show’n ja tarjoavat lisäksi oman, vaihtelevantasoisen settinsä.

Philin ja Louisin voisi luokitella mainstream-koomikoiksi. Muut esiintyjät seikkailevat oudon, julkean, virolaisen ja sympaattisen välimaastossa. Esiintyjiin voi tutustua täällä.

Jos päätyisin naimisiin, tahtoisin häihini iranilaissuomalaisen karpaasin, Ali Jahangirin, joka julistaisi kovaan ääneen olevansa muslimi ja kännissä. Hän on kuin suomalainen gangsta-versio Omid Djalilista.

Alia ei sitä paitsi voi olla palkkaamatta. Profiilisivun mukaan mies luulisi, että rukkasten antaminen johtuisi hänen taustastaan.

Ali J

Henric Chezek on ilmeisesti amerikkalaistaustainen suomalainen, joka näyttää ja kuulostaa juuri ja juuri 17-vuotiaalta. Chezekin tyyli poikkeaa muista comedylaisista. Hän seisoo hiljaa lavalla kuin sosiaalirajoitteinen teini —

— ja päästää välillä suustaan sanoja.

Tauot vitsien välillä ovat piinallisia.

Se on hauskaa.


Animoitu tulkinta Henricin setistä. Live-esitys on hieman aneemisempi.

Seuraava Comedy Club järjestetään Bottalla 18.8. ja esitykseen voi varata lippuja täältä. Syksyn aloittava show on poikkeuksellinen, sillä sen pääesiintyjänä on maailmalla mainetta kerännyt kanadalainen metal-koomikko Jason Rouse.


Minäkään en tahtoisi lapsia.

Klubin tarjonta kannattaa silti katsastaa myöhemminkin. Yleisössä voi törmätä esimerkiksi tonttulakilla ja olutpullolla kohauttaneeseen ex-uutistenlukija Kimmo Wilskaan. Mies vaikutti erittäin mukavalta ja työttömältä.

English Comedy Club on ehdottomasti paras Helsingissä toimiva englanninkielinen standup-klubi.

Itse asiassa se on myös ainoa. Mutta silti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s