Hei

Täten aloitan uskaliaan ja rajoja murtavan matkani kohti blogiavaruutta, tuota pseudojournalismin villiä länttä. (Vai oliko se Twitter?)

Olen Kim, elokuva-alan ja viestinnän opiskelija, kuntoilija ja kirjoittaja. Blogini tavoitteena on viihdyttää meitä molempia. Pyrin siihen oksentamalla naamallesi ideoita, mielipiteitä ja uutisia jotka liittyvät laaja-alaisesti mediaan ja teknologiaan.

Mikään matka ei kuitenkaan olisi täydellinen ilman harhapolkuja, joten ajatukseni saattavat välillä poiketa valtatieltä. Joskus voin jopa hukata punaisen langan kokonaan.

Hukkasin sen juuri.

Aivosi sulattanevat tähän asti ympäripyöreää esittelyäni. Ne tahtovat arvioida, onko blogini niiden huomion arvoinen. Niinpä täydellistän kognitiivisen ylenantoni listaamalla satunnaisessa järjestyksessä asoita jotka kiinnostavat minua tai ovat minulle läheisiä.

Niitä ovat elokuvanteko, IT-alan blogit, avoin lähdekoodi, Linux, mediakriittisyys, kansainvälinen politiikka, buddhalaisuus, suvaitsevaisuus, hyvinvointivaltio, juoksu, squash, huomaavaisuus, art deco, steampunk, funk-musiikki, elokuvamusiikki, elämänhallinta, kirjoittaminen, äänikirjat, podcastit, B-elokuvat, film noir, tekijänoikeuspolitiikka, tietosuoja, Star Trek, videopelit, luovuus, meemit, standup-komedia, Afrikka ja Bhutan.

Nyt sinun on vain luotettava, että käsittelen edellä mainitsemiani asioita edes ohimennen. Onneksi olen tuntematon mies internetissä, joten minuun ei voi kuin luottaa.

Tervetuloa mukaan!

Moi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s